Szavannás falfestés, szavannás gyerekszobaA Golden Harmonyban megjelent cikkben két szobánkat mutatták be. A téma egzotikus gyerekszobák voltak, így akadtak ránk a lap szerkesztői. Az egyik szoba egy tetőtéri kis alapterületű helység volt, amit gyerekszobává alakítottunk át. Ugyan nincs tengerünk, de még is a kisfiúk nagy része kalóznak készül és szeretné meghódítani Földünk tengereit, óceánjait. Így lett a szoba kalózos hangulatú. 

Mivel a gyerekszoba nagyon kicsi volt ezért a klasszikus fehér- kék-piros színkombinációhoz nyúltunk vissza. Ezáltal a szoba kapott magasságot és mélységet, amit tovább növeltünk falfestéssel. A bútorokat hajós motívumokkal, szimbólumokkal díszítettük. Az ágy mellett még is a szoba érdekessége az íróasztal formája.

Másik szobánk egy új építésű házba készült, ahol tágas gyerekszobát alakítottak ki a szülők kisfiúknak. Itt nagyobb hangsúly van a falfestésen, mint a bútorokon, ami a szavannákat idézi. A bútor alapszíne viszonylag sötét, ezért festéssel törtük meg a sötét egyhangúságát. A figurás kis székek, a falfestés és a rönkágy együtt igazi szafari hangulatot idéz.

Elvarázsolt világ a gyerekszobában. Szavannás gyerekszoba, hajós, kalózos gyerekszoba.

 

 
Share