Szentendrei gyerekszobák. Kislány szoba, fiú szoba.A család egy társasház külön emeletén vett két lakást, amit egybe nyitottak. Két gyerekszobára kaptunk megbízást. Az egyik témája az Avatár volt, a másiké erdei hangulat sok állattal. 

 

Bővebben...

Vibráló gyerekszoba. Szavannás hangulatú gyerekszoba.Egy kedves ügyfelünk lakása került bemutatásra a magazinban, ahol természetesen a gyerekszoba sem maradhatott ki. A polgári otthon négy méteres belmagassága megengedte azt, hogy galériát építsünk, ezzel megnövelve az amúgy kis alapterületű szoba nagyságát. 

Bővebben...

Szavannás falfestés, szavannás gyerekszobaA Golden Harmonyban megjelent cikkben két szobánkat mutatták be. A téma egzotikus gyerekszobák voltak, így akadtak ránk a lap szerkesztői. Az egyik szoba egy tetőtéri kis alapterületű helység volt, amit gyerekszobává alakítottunk át. Ugyan nincs tengerünk, de még is a kisfiúk nagy része kalóznak készül és szeretné meghódítani Földünk tengereit, óceánjait. Így lett a szoba kalózos hangulatú. 

Bővebben...

Kalózos íróasztal. Karibi gyerekszoba.A Golden Harmony magazinban megjelent Karibi gyerekszobánk. Az alapötlet az volt, hogy egy kalózos hangulatú gyerekszobát tervezzünk meg. Több tervet készítettünk, míg menetközben letisztázódott, hogy milyen kreatív megoldásokat tudunk alkalmazni.

Bővebben...

hajós galéria2010-ben az Álomépítők kezdésekor, mi is részt vettünk néhány család életének jobbátételében. Vállaltunk falfestéseket, hajós bútorok, galériák és hercegnős gyerekbútorok kivitelezését. Dekorációs festésnél készítettünk focis szobát, tengerparti hangulatú szobát, hercegnős szobát virágokkal, mezővel, fenséges kertekkel. Szívesen segítettünk egy 5 gyermekes anyukának és egy három gyermekes családnak, akik befogadtak egy beteg kisfiút, akit saját gyermekükként nevelik.

 

Bővebben...

kalózos, hajós gyerekágy, gyerekszoba.Kalózos bútordarabok kerültek bemutatésra a Golden Harmony 'Délies íz a gyerekszobában' című cikkében. Nem csak gyerekágyból lehet kalózhajó formát készíteni, de rácsos kiságyból is. 

Bővebben...

Keskeny és hosszú gyerekszoba, alacsony belmagasság. Minden adott ahhoz, hogy nehézséget jelentsen berendezni. Ruhák, játékok tárolására nincs lehetőség a szoba adottságaiból kifolyólag. 

Bővebben...