Jelen jogi nyilatkozat a Pingálók Kreatív Műhely Kft. (4400 Nyíregyháza, Körte utca 45., Cégjegyzékszám: ) által üzemeltetett, www.pingalok.hu Internet címen elérhető weboldalon publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének felhasználói feltételeit tartalmazza
.
A szolgáltatás során felhasználónak minősül a Weblap látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weblap szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Jogi Nyilatkozat feltételeit. 

Szerzői jogok
 
A www.pingalok.hu weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Pingálók Kreatív Műhely Kft. jogosult.
 
A Pingálók Kreatív Műhely Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Szolgáltató azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:
  • a pontos weboldal forrás megjelölésével és  linken keresztüli hivatkozással,
  • saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a www.pingalok.hu weboldal tartalma vagy kivonatai számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.
Védjegyek
 
  • Minden, a Pingálók Kreatív Műhely Kft. weboldalán használt pingálók, trendiko védjegy (márkanév, logo, stb.) a Pingálók Kreatív Műhely Kft. tulajdonában áll. A Pingálók Kreatív Műhely Kft. partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.
  • A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.
 
A weboldal elérhetősége
 
  • A Pingálók Kreatív Műhely Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. 
  • A weboldal üzemeltetője a szolgáltatás során használt szoftver pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. A weboldal üzemeltetője nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Hivatkozások más honlapokra

 
  • A Pingálók Kreatív Műhely Kft. weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.
  • A kapcsolódó honlapokhoz a Pingálók Kreatív Műhely Kft. weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.
  • A Pingálók Kreatív Műhely Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Pingálók Kreatív Műhely Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Jogkövetkezmények
 
A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Pingálók Kreatív Műhely Kft.  haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Jogi Nyilatkozat megváltoztatása
 
A Pingálók Kreatív Műhely Kft. fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát.
 
Share