lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésTudtad, hogy a Lego neve a dán "leg godt!"-ból ered, aminek a jelentése "játssz jól!" ? A Lego világszerte igen sikeres építőjáték. Története az 1930-as években kezdődött. Mára szinte nincs olyan dolog, amit ne lehetne megépíteni Legóból a több mint tízezerféle alkatrész segítségével. Így az sem meglepő, hogy számtalan példát találni a neten Legos gyerekszobákra.

 

Legot imitáló falfestés - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésEz egy egyszerű dizájnú szoba, ami diszkréten utal a Lego kockákra. A falon megjelenő építőkocka részlet könnyen elkészíthető házilag is. Nem kell más hozzá, mint 6mm vastag MDF lap, amiből szabályos, egyforma köröket vágunk ki, majd befestjük azt és felragasztjuk az előfestett falra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lego szekrények - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésEz már egy komolyabb kivitelezésű szoba. A szekrények, fiókok ajtajai színes építőkockákra emlékeztetnek. Az anyaguk fröccsöntött műanyag.

 

 

 

 

 

 

 

Legoból gyerekbútor - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésItt egészében látható a szoba. A fehér falakon megjelennek ember nagyságú festett lego figurák is. Minden kiegészítő, mint párnák, szőnyeg mind-mind építőkockákat formálnak meg. Erős kontrasztok vannak a szobában, de így mutat jól és a szekrényeknek köszönhetően rendezett.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Legos gyerekágy - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésLego kockákból épített ágy és éjjeliszekrény. Vidám, színes szoba.

 

 

 

 

 

 

 

Legoból épített galéria korlát - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésNem csak a gyerekszobában használhatjuk ötletként a Legot. Ez a legény lakás is jól mutat a több tízezer darabból megépített kockából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legos emeletes ágy és szekrény - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésÍme még egy kreatív kivitelezés arra, hogyan építsünk Legoból tárolókat. A színes bútorok ellenére nekem kicsit üresnek hat ez a gyerekszoba. Hiányzik belőle az energia. Hiába színes, itt afehér falak és a szürke szőnyegpadló élettelenné teszi a helyiséget.

 

 

 

 

 

 

 

Legos piros gyerekbútor - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésA vibráló piros és sárga együtt.

 

 

 

 

 

 

 

Legos falfestés - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletekA legegszerűbb és legolcsóbb megoldás egy Lego szoba kialakítására, hogy ha a falakat festetjük meg. A bútorok megtervezése, kivitelezése mindig költségesebb. Ha teljes falakat, szobát festetünk ki, akkor ahhoz, már csak egyszerű bútorok illenek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legoból lámpát - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésVan átlátszó lámpatestünk? Mekkora ötlet megpakolni építőkockákkal! Magunk is elkészíthetjük.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legoból falikép - lego, legos gyerekszoba, legoból gyerekszoba ötletek, legos falfestésA fal Legos dekorálásához elegendő egy vászonkép is, amire felragaszthatunk építőkocka elemeket. Néhány ilyen kép elehelyezésével már is Legos dizájnt kap a gyerekszoba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: pinterest.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

 

Amennyiben hasonló kialakítású gyerekszobát szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk?Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
Share