Rózsaszín babaszoba, habos babos babaszobaHa kislány, akkor legyen rózsaszín  a babaszoba? Miért ne? De a rózsaszínhez párosíts egy olyan színt, ami visszább vesz belőle és elegánssá teszi azt! Ilyen a zöld melegebb árnyalatai. Sok anyuka tartja úgy, hogy a zöld szín fiúknak való. Szerintetek ez a babaszoba fiús?

 
Egyáltalán NEM! Ez egy igazi habos-babos babaszoba, és nem fogjátok elhinni, de ezt a szobát egy férfi tervezte, Daniel McIntyre!
 
Rózsaszín babaszoba, habos babos babaszobaA rózsaszín-zöld párosítás üdévé, frissé és optikailag nagyobbá teszi a szobát, hogy meglegyen a megfelelő aránya a színeknek a plafon rózsaszín lett.  A rombusz mintás fal a díszes textíl dekorok, a különböző minták ellenére jól megférnek egymás mellett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rózsaszín babaszoba, habos babos babaszobaA díszes csillár formájában emlékeztet a textilek mintázatára. Nagyon ügyeltek a kiegészítők összeválogatásánál is, hogy a színek egyezzenek a falak színeivel. A fodros függöny a zöld szalagokkal nagyon babás.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rózsaszín babaszoba, habos babos babaszobaKevés bababútor került a szobába, csakis a legszükségesebbek.A babaágyon, pelenkázó komódon, éjjeliszekrényen kívül csak egy fotelnek jutott hely. Kicsi a szoba, így a szoba jól kihasználására is gondolniuk kellett. Az intenzív színek miatt a sötét színű bútor idekívánkozik, visszafogottabb lesz tőle a babaszoba. Egy fehér, vagy világosabb színű bababútor már túl sok lenne ide. A fekete bútorhoz illően a babafotók is fekete-fehérben kerültek fel a falra.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók:  Designdazzle.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 

Amennyiben hasonló kialakítású gyerekszobát szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk?Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
Share