vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaRobin Hawkins és férje évekig próbálkoztak azzal, hogy kisbabájuk legyen, míg végre, ez az álom valóra vált. Robin elképzelése a babaszobáról az volt, hogy nagyon színes és vibráló legyen. Nem akart pasztell színeket használni. Az alapötlete az volt, hogy a hangsúly a különböző mintájú és színű textileken legyen. Ezzel akarta a babaszobát színessé és egyedivé tenni. Így akadt rá Michael Miller Oh Lala nevű textil kollekciójára.

 
A vibráló színek és minták mellett azért döntött, mert úgy gondolja, hogy ezek azt sugallják, légy boldog, vidám! A végső cél az volt, létrehozni egy olyan babaszobát, amit egy napon kislányuk boldogan nevezhet majd a magáénak.
 
 
 
Lássuk miben rejlenek a részletek.
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszoba, babaágyHa színeiben és mintázatában a szobát egy stílushoz szeretném kötni, akkor azt mondanám, hogy van benne egy kis hagyományos mexikói. Az egyedi falfestés, illik a textilek kavalkádjához. Színeiben harmonizál a kiegészítőkkel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaA fehér bútorok visszafogottan jelennek meg. Vidámmá és barátságossá a színes szövetek teszik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszoba, babaágyA babatakaró mintázata köszön vissza a falon.  Egyszerű mintázat, ami színeiben igen intenzívvé és mozgalmassá teszi a falat, a babaszobát.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaA szoba egészében szuper vidám és mókás. Szinte minden falnak más a színe és a mintázata, de mégsem ütik egymást.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaA nagymamától örökölt lámpának is meglett a helye. A nagyi biztosan örülne, ha tudná, hogy hova került a kedvenc lámpája. A réginek hitt darabokat sem szabad kidobni, hisz egy kis újradizájnolással egyedi darabot varázsolhatunk belőle a babaszobába.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaA textileken a falakon meg-megjelenik a kislány neve és beceneve. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszobaAz egész babaszoba arról tanúskodik, hogy szeretettel alakították ki. Minden darabjához fűződik valami emlék, élmény.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszoba, babaágyRobin szerint nem kell félni a színektől és a mintáktól. Ez a babaszoba jó példa arra, hogy minden megfér egymás mellett és összességében egy harmonikus egységet alkotnak. Egyszóval, bátran keverjük a színeket és mintákat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
vibrálóan színes babaszoba, színes babaszoba, babaágyA falfestés mintája, a festett faliképeken visszaköszön. Íme Pearcy Sue a babaszoba kicsiny lakója. Sok boldogságot ebben a színes vibráló milliőben!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: http://projectnursery.com by Robin Hawkins
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 

Amennyiben hasonló szép babaszobát szeretnél, de úgy érzed nem elég jó hozzá az ízlésed, vedd fel velünk a kapcsolatot! Együtt megálmodjuk és kivitelezzük! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
Share