szuperhős babaszobaA mára jól ismert szuperhősök mindegyike elsőként képregény formában jelentek meg a 19. század végén, az Egyesült Államokban. Ezek a képsorozatok, amik egy történetet mesélnek el az 1930-as években  a nagy gazdasági világválság idején kezdtek el felfutni. Később a mozi megjelenésével ezek a szuperhősök mind nagyobb nézőközönséghez jutottak el. Generációk nőttek fel rajtuk, így apukák és fiaik ezen hősökön keresztül is közel kerülhetnek egymáshoz.

 
Ez az a téma egy fiú életében, amit nem lehet megunni. Végig kísérheti a felnőtté válást, hisz ezeket a képregény hősöket épp úgy a gyerekek és a felnőttek is imádják. Ha ilyen gyerekszobával szeretnétek meglepni gyermeketeket szinte garantált a siker. A fiúk azért szeretik, mert a hősök bőrébe bújhatnak, míg a lányok a hős szerelmüket látják bennük.
 
 
 
szuperhős babaszobaSzuperhősök nem csak a gyerekszobában, de akár már a babaszobában is megjelenhetnek.  Itt a nagyvárosi épületek megjelenésén van a hangsúly. A nikecellből készült felhőkarcolók belseje üres, ahova színes plexi "ablakok" lettek beépítve, amik hátulról ledvilágítást kaptak. A sötét színekben pompázó babaszoba még is barátságos a színes, megvilágított ablakocskáknak köszönhetően.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős babaszoba
 
Még mindig a babaszobánál maradva, a szuperhősök jelképei kerültek fel a komód fölé bekeretezett formában. Itt is a kiegészítőknek köszönhetően színes, hangulatos a babaszoba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős babaszobaA vászonképen megörökített szuperhősök mellett a függöny dekorja, babatakaró színei a superman témát hozzák be a babaszobába. Vajon a szuperhős témájú babaszobák az anyukáknak, vagy az apukáknak az ötlete? 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhősgyerekszoba, szuperhősök falfestésA falfestés az egész szoba hangulatát megadja. Ebben a gyerekszobában nincs szükség egyéb kiegészítőkre, bútorokra, amik a szuperhősöket idézik. Maga a falfestés figurái, színei vibrálóvá és mozgalmassá teszik a gyerekszobát.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős gyerekszoba, amerika kapitány gyerekszobaAmerika kapitány jelképéből tudjuk, hogy egy újabb szuperhős szobájában járunk. A kék-fehér kombinációja a piros kiegészítőkkel egy letisztult, rendezett fiú szobát idéz. Mivel a szoba igen kicsi, így a túlnyomórészt fehér szín használata a legjobb megoldás.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős gyerekszoba, superman gyerekszoba
 
Itt minden Supermanre emlékeztet, a festett falak, az ágy, a függönyök és az ominózus telefonfülke. A szoba színe is hősünk alapszíneit használja, ami a kék és a piros.Tágas, jól átgondolt, szép gyerekszoba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős gyerekszoba, pókemberes gyerekszobaPókemberünk szobája kapott egy tűzfalat idéző tapétát és a jól ismert jelkép visszaköszön a beépített szekrényen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhős gyerekszoba, batman gyerekszobaNem fukarkodtak a kreatív ötletek megvalósításával. A szoba falai batman barlangját idézik. A jól ismert szimbólum itt is megjelenik. A batmobil is előállt. Nekem ez a szoba hűvös és rideg, mint egy barlang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: pinterest.com
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 

Amennyiben hasonló szép babaszobát szeretnél, de úgy érzed nem elég jó hozzá az ízlésed, vedd fel velünk a kapcsolatot! Együtt megálmodjuk és kivitelezzük! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
Share