szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódobozKészítettünk falra vagy bútorra való szuperhősös dekorációt, de most készítsünk tárolódobozokat, amikbe a játékok fognak kerülni. Az unalmas tárolókat fel fogjuk dobni a szuperhősök jelképeivel. Gyorsan elkészíthető, akár a gyerekek is besegíthetnek. Itt a nyár, de már gondolni kell az őszre is, amikor kezdődik az iskola. Így ideje a gyerekszobát is újradizájnolni. A szuperhős témával sosem fogunk mellé, ha a fiú szobát szeretnénk felfrissíteni. Biztosak lehetünk a sikerben, az elkerekedő szemekben!

 

 

szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódoboz

Ami szükséges hozzá:
 
  • színes tároló dobozok
  • színes nemez/filc
  • filctoll
  • olló
  • ragasztó
 
 
 
 
 
szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódobozA szuperhősök jelképeit tartalmazó sablonokat (1, 2) nyomtassuk és vágjuk ki. Más jelképeket szeretnél, mint ami a sablonban megtalálható? Akkor ülj egy számítógép elé és keresd meg az Interneten a kedvenc hősöd logóját! Egészen biztos, hogy valamilyen formában meg fogod találni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódobozHelyezzük őket a színes anyagokra és rajzoljuk körbe filctollal vagy gombostűvel tűzzük az anyaghoz. Ha a logók összes darabjait kitűztük, akkor vágjuk őket ki. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódobozPárosítsuk össze a darabokat, ragasszuk össze őket. Végül ne felejtsük el a játéktároló dobozokra is felragasztani. Idővel lehet, hogy a ragasztó elengedi magát, de sebaj egy gyerekíróasztal fiókjában mindig található ragasztó!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
szuperhősös gyerekszoba, szuperhős gyerekszoba, gyerek tárolódobozMennyivel jobban néznek így ki ezek a dobozok!? Pakoljuk meg őket és tegyük a polcrendszer megfelelő helyére. Szétszórva jobban mutatnak, mintha egymás mellett sorakoztatnánk fel őket!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: sugartotdesigns
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 
Share