szuperhősös bútor dekoráció (superman, batman, pókember, amerika kapitány) a gyerekszoba bútoraira. - gyerekbútorA kisfiúk életébe eljön az az időszak, amikor rajonganak a filmvásznon megjelenő hősökért. Az olyan örökzöld figurák, mint Superman, Amerika kapitány, Batmen több generációt túléltek már és még mindig megjelennek a gyerekszobákban, hol a falakon, hol a bútorokon.

Ti is szeretnétek, ha ezek a hősök díszítenék a gyerekszobát? Kis költségvetéssel magatok is elkészíthetitek az alábbi ötletet. 
 
A 3 hős szímbólumát fogjuk elkészíteni, amit feltehettek a falra vagy akár a bútorra is szerelhető.
 
Ami szükséges hozzá:
 
  • 6 mm-es MDF lap
  • akril festék
  • akril lakk
  • dekopírfűrész
  • faragasztó
  • és sok-sok türelem
 
szuperhősös bútor dekoráció (superman, batman, pókember, amerika kapitány)  a gyerekszoba bútoraira. - gyerekbútorA szimbólumokat töltsük le és vagy szabadkézzel, vagy projektor segítségével vetítsük ki az MDF lap felületére. Rajzoljuk ki majd vágjuk ki. 
 
 
 
 
szuperhősös bútor dekoráció (superman, batman, pókember, amerika kapitány)  a gyerekszoba bútoraira. - gyerekbútorA kivágást követően a felületet csiszoljuk meg, portalanítsuk és fessük le, fújjuk le akrill festékkel a megfelelő színre. Több rétegben szükséges lefestenünk, de minden száradást követően csiszoljuk meg finoman a felületet.
 
 
 
 
szuperhősös bútor dekoráció (superman, batman, pókember, amerika kapitány)  a gyerekszoba bútoraira. - gyerekbútorVégül fújjuk le akril lakkal.
 
Ezután vágjuk ki ugyan csak MDF-ből a szimbólumok alsó rétegét, amire rákerülnek a 3D-s jelképek. Ezeket is fessük, lakkozzuk. 
 
 
szuperhősös bútor dekoráció (superman, batman, pókember, amerika kapitány)  a gyerekszoba bútoraira. - gyerekbútorMajd ragasszk össze a különböző rétegeket. Ha készen vagyunk szereljük a falra vagy a bútorokra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: allthingsthrifty
 
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 
 
Share