Babaszoba szürke-pink árnyalatbanSzürke? A szürke a hamu és a köd színe, ezáltal a szomorúság, a melankólia, az unalom, a fásultság, az egyhangúság jelképe... Még is miért válaszhatjuk ezt a színt a babszobába? Mert, ha bármilyen vibráló színt melléteszünk egy elegáns, hangulatos babaszobát kapunk.

 

 

Bethany DeWood szereti a semleges színeket, ezért választotta a szürke és a bézs színt születendő kislánya szobájába. Azonban, hogy ne legyen "szomorú" hangulatú a szoba, a kiegészítőknél ügyelt arra, hogy minnél több pinket és rózsaszínt vigyen a babaszobába. Az élénk pink áthangolta az egész helyiséget.

 

babaszoba szürke-pink kompozícióbanA szoba falai egy homok bézs színt kaptak. Ahova a babaágy került azt a falat csíkosra festették szürke színnel. A szobába a csíkok mellett pöttyök is megjelennek a kiegészítőkben.

 

 

 

 

 

 

 

Szürke babaszobaA babaágy fölé felkerült a kislány neve. A kezdő betűthöz kivágtak 6 mm-es MDF lapból egy M betűt, majd felváltva pink és rózsaszín papír virágokat ragasztottak rá. A nevek többi részét felfestették fekete és pink színekkel. Ettől a szürke csíkos fal lányosan bohókás lett.

 

 

 

 

 

 

Szürke, bézs babaszobaTermészetesen a babavárás örömeiről készült fotók is felkerültek a falra, bézs kerettel és fehér paszpartúrával. A pink, rózsaszín újra visszatér a falon falfestés formájban. Virágok és pillangók veszik körbe a szülők fotóit.

 

 

 

 

 

 

pink, fekete babaszobaA bútorok színében a fekete és fehér dominál. A komor fekete polcrendszert a pink tárolódobozok teszik vidámabbá. A szobát a pelenkázónak is használt polc fölött elhelyezett tükör teszi optikailag nagyobbá.

 

 

 

 

 

 

 

bézs, pink babaszobaA babaszobába bekerült egy karosfotel is és egy élénk pink ottomán, ami a szoptatásban nagy segítség az anyukának.

 

 

 

 

 

 

 

babaágyVégül nem húnyhatunk szemet az olyan kiegészítők felett sem, mint a rácsvédő, matrac huzat, függöny, kötött babapléd. Ezekben mind-mind visszatérnek a szürke-pink színek, valamint a pöttyök és csíkok.

Összességében egy nagyon hangulatos, vidám lány babaszobát sikerült kialakítania Bethany-nak.

 

 

 

 

 

 

Fotók: Designdazzle.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

 

 

Amennyiben hasonló szép babaszobát szeretnél, de úgy érzed nem elég jó hozzá az ízlésed, vedd fel velünk a kapcsolatot! Együtt megálmodjuk és kivitelezzük! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
Share