Lovas gyerekszoba. Westernes falfestés.Tizenhét éves koromban ültem először lóra, azzal a szándékkal, hogy megtanulok lovagolni. Nem volt nehéz ebbe a sportba beleszeretni. Maga az istálló, mint közeg, a friss szalma, zab illata és a lovakkal kötött barátság, hamar lelkes rajongóvá tett. Szorgalmasan jártam minden órára és volt, amikor csak úgy kedvtelésből kijártam a lovardába. Fújhatott a szél, eshetett az eső Én ott voltam!

 

A lovak iránti szeretettem ma sem múlt el és minden alkalommal örülök, ha lovas témájú szobát kell terveznem, legyen az gyerekbútor, vagy falfestés. Örömmel látni, hogy a mai gyerekek is épp úgy lelkesednek ezért a sportért.

 

Lovas tiniszoba. Lovas sziluett a falon. Lovas gyerekágy.Modern lovas gyerekszoba. Nyereg formájú szék, akadálypályát idéző ágy és a falra festett ló sziluettje. Ezt a szobát Ti is könnyel elkészíthetitek a gyerkőcnek. Maga a gyerekágy megtervezése és összerakása sem jelenthet gondot egy ügyeskezű apukának. Fáradtságos munka, de nagy örömet lehet vele szerezni a gyerkőcünknek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovas falfestés. Lovas dekorációs festés az ajtón.Ebben a lovas szobában, már egy komoly versenyző lakik, ezt a díjak szép számából látni. Jó pofa ötlet maga a szoba ajtaját úgy megfesteni, mintha egy istálló box lenne és a kedvenc lovunk portréja kukkant be a szobába.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovas gyerekszoba, lovas tiniszoba. Lovas falfestés a gyerekszoba falán.Igazi vidéki hangulat a tiniszobában. A falra festett dekoráció egy istálló belsejét idézik. A kedvencek portréi is felfestésre kerültek a szoba falára. Érezni a fal mellett felsorakoztatott szalmabálák illatát. Ezt a hangulatot erősíti a kovácsoltvas csillár, a pihenő pad formájú ágy. Az ágy háttámlájának a formája egy kis „paraszt” romantikát visz a szobába.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovas falfestés a gyerekszoba, tiniszoba falán.A lovas témát falfestéssel lehet a legkönnyebben életre kelteni a gyerekszobában. Akár egy egész istálló deszka falait is felfesthetjük a falra. Olcsóbb és könnyebb is, mintha valóban asztalos munkával hoznánk ezt létre. A festett deszkázat és a szobába bekukucskáló lófej vicces és mélységet ad a helyiségnek. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Papírmasséból lovas kép a gyerekszoba falára.A falfestésen túl van más ötlet is, amiből képeket lehet kreálni a gyerekszoba falára. Például színes papírból vághatunk ki formákat és ragaszthatjuk fel a falra. Ez szerintem nagyobb munka, mint a falfestés, de mindenképp jó pofa kreációkat lehet belőle varázsolni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovas gyerekbútor, lovas beépítettszekrény.Eddig falfestéseket mutattam, de itt az ideje komolyabb lovas gyerekbútorok bemutatására is. Komplett beépített szekrény egy gyerekszobába. Mivel kicsi panellakásban lévő gyerekszobában kellett dolgozni, így a színek kombinációjánál is ügyeltünk arra, nehogy sötét legyen a szoba. No, meg Zsuzsika kedvenc színe a rózsaszín, ezért annak mindenképp meg kellett jelennie. Így döntöttünk a cseresznye-rózsaszín-krém színek mellett.
 
Fotó: www.gyerekszobabutor.hu 
 
 
 
 
 
Vurstli hangulatú babaszoba. Lovak a babaszobában.Íme egy vurstli hangulatú babaszoba. Ebből is látszik, hogy a lovakat nem csak a nagyobb gyerekek szobájába lehet megeleveníteni, hanem a babaszoba is jól mutat velük. Régi idők körhintáját eleveníti meg ez a gyönyörűen kivitelezett iker babaszoba. Színeiben uniszex. Játékos, színes és még is nyugalmat sugárzó babaszoba.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Western stílusú babaszoba.Még egy babaszoba, ami inkább már westernesebb stílusú a kiegészítők látván. Modern babaszoba, a falak sötét színeit a kiegészítők teszik vidámabbá, színesebbé.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ekhós szekér a gyerekszobában. Westernes gyerekszoba.Ekhós szekér. Nekem ebben a szobában az amerikai telepesek elevenednek meg a prérin. A gyerekágy könnyen átalakítható búvóhellyé is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovas tiniszoba. Western stílusú tiniszoba.Western hangulatú tiniszoba. A rönkből készült gyerekágy, a pad, a hordó formájú éjjeliszekrény, a western csizma alakú éjjeli lámpa és a falfestés nyomolvasó hőse mind-mind erre utalnak. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotók: pinterest.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 

 

Share