Modern hálószoba falfestésIdeje, hogy magunkkal is foglalkozzunk és ne csak örökké a gyerekekre gondoljunk. Nekünk is fontos, hogy a nehéz fárasztó nap után, hol hajtjuk nyugovóra a fejünket, hol tudunk regenerálódni másnapra. Ezért figyeljünk oda a saját hálószobánkra is. Számtalan lehetőség közül választhatunk, csak el kell döntenünk, hogy fessünk, tapétázzunk vagy dekoráljunk?

 

Néhány éve még az egyszínű falak voltak divatban, most egyre inkább hódit újra a mintás, nagy virágos tapéta. Mi van, ha mi még sem a "tucatötletet" szeretnénk választani, hanem valami egyedire vágyunk? Erre a legjobb megoldás a dekorációs falfestés. Az egyedi, kézi munka emeli a szoba értékét, arról nem beszélve, hogy bármit megálmodhatunk  és azt ügyes kezek meg is valósítják.

Nem kell félni, attól, hogy elronthatják a kivitelezést, ha jól megválasztjuk a festő csapatot, akkor csak kellemes meglepetés érhet bennünket. Már a munka menete is szórakoztató egy kívülálló számára, de a végén az eredmény elkápráztató. Igazi műalkotásokkal is találkozni!

Most a legdivatosabb megoldások a hálószobában az egyszínű, vagy antikolt falra festett virágbaborult fák, vagy az óriás méretű modern elgondolásban megfestett virágok.

Hálószoba falfestés romantikus hangulatban.Máris itt egy romantikus hálószoba. A rózsaszín árnyalatai nem csak gyerekszobákban trendi, hanem hálószobákban is. Az antikolt falra festett virágzó cseresznyefa madarakkal és pillangókkal nagyon meleg, otthonos hangulatot áraszt. Szívesen olvasni esténként a fa ágai alatt megpihenve egy fotelben. Az ágytakaró sűrű mintázatával egy kicsit túllőttek a célon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern hálószoba festésEz már egy modernebb elgondolású hálószoba. Azonban a sötétszürke ridegségét megtöri a falfestés. Barátságosabbá, hangulatosabbá teszi a szobát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Keleties falfestés a hálószoba falán.A festett absztrakt minta a hálószoba ajtaja körül egy kis keleties hangulatot visz a helyiségbe. A színösszeállítás az sugallja, hogy ebben a hálószobában mindig nagy a forróság, szenvedély. A falon megfestett motívum visszaköszön az ágytakarón. Valószínűleg a falfestés ötletét a takaró mintázata adta.

 

 

 

 

 

 

 

Virágos falfestés a hálószoba falánNem szükséges teljes falakat megfesteni elég csak egy részletét érdekesebbé tenni a hálószobában, mint ahogy a képen is látni. Már ennyi is elég ahhoz, hogy újjá varázsoljuk a szobát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cseresznyés falfestés a hálószoba falánIsmételten egy példa arra, hogy a sötét szín párosítva egy meleg árnyalatú színnel "áthangolja" a szoba milliőjét. Mennyivel vidámabb a hálószoba így!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fa motívummal megfestett hálószoba fal.Kék-szürke-barna együtt kellemes, hangulatos szobát ad, ahol a tekintetet egyértelműen vonzza a festett fal. A szoba hűvösségét tompítja a barna szín.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szafari stílusú hálószobaHa tematikus hálószobában gondolkodunk, akkor itt van ez a szafari hangulatú. A falfestés hangulatához itt mindenn passzol, a bútorok, a textilek és az egyéb kiegészítők. Érezni a fülledtt forróságot :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mozi imádó hálószoba festés

A mozi film imádók hálószobája!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festett hálószoba fal. Fa motívum a hálószoba falán.Itt van végül az elmaradhatatlan kék-fehér hálószoba. A friss és tiszta szoba. A túl sok kék hideggé tenné a hálószobát, de a fehér fa és az ágain üldögélő sárga-piros madarak és a meleg kiegészítők mindezt megváltoztatják. Még arra is ügyeltek, hogy az ágy háttámláját plexiből készítették, így a fa nem kerül takarásba, minél többet akartak belőle megmutatni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: pinterest.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

 
Share