Focis gyerekszoba, focis gyerekbútor, focis falfestésFoci, foci, foci!!! Nem is lehet most ennél aktuálisabb téma a világbajnokság alatt. Földünk legnépszerűbb csapatsportja. A FIFA felmérései szerint világszerte 240 millió ember játssza rendszeresen, több mint 200 országban. Hétvégenként több millió néző követi nyomon kedvenc csapatának játékát a helyszínen vagy televízión keresztül. 

 

A világ számos részén szenvedélyeket idéz elő, és fontos szerepet játszik a szurkolók, a helyi közösség és az egész nemzet életében. Az egyszerű szabályok és a minimális sportszerigény kétségtelenül hozzájárult a foci elterjedéséhez. Családon belül generációról generációra „fertőződnek” meg a labdarúgás szeretetével. Így lehetetlen, hogy ne foglalkozzunk ezzel a témával, ha gyerekszoba tervezésről beszélünk.
 
 
Dizájnos focis falfestés a gyerekszoba, tini szoba falánEgy modern tini szoba. Egyedül a dizájnos falfestés utal arra, hogy foci rajongónál járunk. Letisztult gyerekszoba, kevés fiatalembernek nem tetszene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Focis gyerekszoba, tiniszoba. Foci mintás tapéta, öltöző szekrényAz Egyesült Államokban a foci alatt az amerikai futballt értik. Az európai labdarúgás a soccer kifejezést kapta. Az amerikai focinak nagyobb számban akad ott rajongója, de azért akadnak szép számmal olyanok is, akik az európai focit űzik és szeretik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Focis mennyezet, focis babazsák, focikapuEbebn a gyerekszobában minden a focira utal. Az állmennyezet kialakítása, az erkélyajtó kerete foci kaput imitál, a függöny a hálót idézi. A sarokban lévő babzsák és a szőnyeg is a focira emlékeztet bennünket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Focipálya a mennyezetenRitka és kreatív ötlet az állmennyezet kialakítása, ami egy futballpályára emlékeztet. Természetesen a „reflektorok” sem maradhatnak el a pálya széléről spotlámpák formájában.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Focis gyerekágy, focis ágytakaróKapu alakú tini ágy, focis fejtámlával. Nem igazán tűnik kényelmesnek a fejtámla kialakítása miatt. Azonban az ágytakaró témába vágó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kézzel festett focis gyerekágyEddig csak tini szobákat láttunk, ideje fiatalabb rajongó szobájába is belesni. Kis alapterületű gyerekszoba, ahol gond a ruhák elhelyezése. Így jött az ötlet, hogy emeljük meg az ágyat és alatta alakítsunk ki tárolókat. A focis gyerekágy megfestett felülete egy szertárt imitál.
 
fotó: gyerekszobabutor.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Focis ruhásszekrényA nagyobb ruhásszekrény festéssel átalakítható egy focista öltözőnek. Itt a kedvenc focisták is megférnek egymás mellett, még ha egymás ellenfelei is.
 
Fotó: gyerekszobabutor.hu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Többi fotó: pinterest.com
 
Kovács Helén
gyerekszoba designer
 
 
 
Szeretnél focis gyerekszobát, focis témájú gyerekbútorokat, akkor hívj! Együtt megtervezzük és kivitelezzük! Kovács Helén +36 30 550 4766
 
 
 
 
Share