kék-bézs babaszoba

 

Továbbra is trend a semleges színek a babaszobában és a klaszikus babakék és -rózsaszín sincs leáldozóban. Ellenben egyre inkább visszaszorul, hogy csupa rózsaszín vagy épp kék legyen a babaszoba a gyermek nemétől függően. Ha nem akarunk mellényúlni, akkor a bézs, fehér, szürke és kék/rózsaszín színeket érdemes egymással kombinálni. A natur színek hangsúlyosabbak a szobában, a babásabb színárnyalatok inkább csak a kiegészítőkben, dekorációkban jelennek meg.

 

kék-bézs babaszoba, babaágy fehér színben, tömör fából

Olyan sokszor leírtuk már, hogy a színeknek és azok kombinációinak hatása van a közérzetünkre és ez nincs másképp a babáknál sem. A fehér falaknál nagyobb a térérzet, világossá teszi a környezetet és önmagában a fehér a tisztaság jelképe is. Ez kiegészülve a kék színnel hozza a nyugalmat és harmóniát. A bézs megjelenése mind a falakon, mind a szövetekben tovább növeli a passzivitást.

 

 

 

 

 

 

tömör fa bababútorok, babaágy, pelenkázó

A bababútorok tömörfából készültek, gazdagon kdolgozva, minden szükségletét kielégítve a babának és az anyukának. Csak alegszükségesebb bútordarabok vannak jelen a nem túl nagy babaszobában.

 

 

 

 

 

 

 

 

kék-bézs babaszoba, pelenkázó tömör fából, fehér színben

 

A textilek, dekorációk nem csak praktikusak, de összhangban vannak a szoba színeivel. Ügyeltek minden részletre a dekorációnál.Ezért készült minden textil egyedi megrendelésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kék-bézs babaszoba, szoptatósfotel

 

Minden babaszobából elmaradhatatlan egy szoptatós fotel, ami minden anyukának megkönnyíti az éjszakát.

 

 

 

 

 

 

 

 

natur színű babaszoba, kék-bézs babaszoba

 

Szűköcskén fér el minden a szobában, de ettől még sincs zsúfoltság érzetünk, mivel a semleges színek világossá és optikailag nagyobbá teszik a rendelkezésre álló teret.

 

 

 

 

 

 

 

kanapé a kék-bézs babaszobában

 

A klasszikus rombuszmintás díszpárnák még inkább előkelőbbé teszik a babaszobát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

egyedi textilek a kék-bézs babaszobában

 

A babakelengyék ugyanabból azanyagból készültek, mint a kanapé takarója vagy párnái. Ügyeltek az alkotók minden részletre, semmit nem bíztak a véletlenre.

 

 

 

 

 

 

 

pelenkázó tömör fából, fehér színben

 

Még a szennyestároló is színeiben, anyagában alkalmazkodik a szobában használt kiegészítőkhöz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: TulipaBaby

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk?Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
 
 
Share