gyerekszoba, rózsaszín, rózsaszín gyerekszoba

 

Mára ismételten a portugál Renata Mueller lakberendezőtől hoztam egy modern rózsaszín gyerekszobát. A klasszikus fehér-rózsaszín összeállítás jellemző, erre a szobára. A bútorok egyszerű, minimalista stílust képviselnek.  Az egyetlen szembetűnő megoldás a galéria négyzetes kivágásai, ami játékosságot visz a térbe és a megjelenésbe.

 

Minimalista stílusú gyerekbútor - gyerekszoba, rózsaszín, rózsaszín gyerekszoba

 

Maga a gyerekszoba mérete sem elhanyagolható, de igyekeztek a belmagasságot jól kihasználni. A gyerekágy galériás kialakításával alul hatalmas "játszótér" áll a gyerekek rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

galériázott gyerekszoba - gyerekszoba, rózsaszín, rózsaszín gyerekszoba

 

A galéria alatt nem csak tárolásra, de pihenésre, olvasgatásra alkalmas helyek lettek kialakítva. A létra fokai egyben polcos tárolók is.

A hatalmas gardrobeszekrény praktikusan eltakar minden "lomot" a szem elől, így nagyon rendezett, takaros hatást kelt ez a gyerekszoba.

 

 

 

 

 

 

fésülködő asztal a gyerekszobában - gyerekszoba, rózsaszín, rózsaszín gyerekszoba

 

A fésülködőasztalnál elhelyezett tükrök a galéria játékosságát hozza vissza. A kecses plexi szék is beleillik, ebbe a modern környezetbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beépített szekrény a gyerekszobában - gyerekszoba, rózsaszín, rózsaszín gyerekszoba

Renata Muellernél gyakori, hogy ha másként nem megoldható, akkor a szekrények közvetlen az ajtó mellé kerülnek beépítésre; és hogy ez ne legyen zavaró a betérőnek, azzal a trükkel élnek, hogy boxokat építenek bele világítással és egy-egy plüss állatka, dekorációs elem kerül elhelyezésre benne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Marcelo Stammer

Tervező: Renata Mueller - Portugália

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású gyerekszobát, gyerekbútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
Share