Üveg babaágy, zöld babaszoba, bababútor

Most egészen Portugálig mentünk el, hogy egy különleges babaszobával ismertessünk meg  benneteket. Renata Mueller lakberendező olyan sajátos megoldásokkal rukkolt elő, mint üveg babaágy, textilből készült 3D-s dekorációk. Merészen eltért a szokványos fehér-rózsaszín kombinációtól, így jött be egy természetes szín, a zöld. Ez a pasztell zöld hangsúlyosan jelen van a szoba textiljeiben és a tapétában. 

 

 

dobozszerű fehér bbababútorok - Üveg babaágy, zöld babaszoba, bababútor

 

Egyszerű, letisztult formájú fehér bútorokat használt fel. Minden szögletes, dobozszerű. Ezt a hideg hangulatot töri meg a pasztell rózsaszín és zöld textilek kombinációja.

 

 

 

 

 

 

A 3d-s virágok a kedvenceim, annyira megtörik a fehér ridegségét.

 

A babaszoba különlegessége a felhasznált textilekből készült virág dekorációk, amik nem csak a falon jelennek meg, mint egy 3D-s falikép, hanem a szoba minden pontján ott vannak.

A másik nagy meglepetés a plexi oldalfalú babaágy, amitől a "doboz" forma légiessé válik. A benne lévő textilek kerülnek előtérbe. Jó kérdés, hogy mennyire praktikus egy ilyen plexi fal, mert idővel a gyerkőc új- , láb- és nyelv lenyomatai be fogják borítani. Nekünk csak egy üvegasztalunk van a nappaliban, de nem győzöm naponta többször megtakarítani, állandóan tele van új-, sőt fenéklenyomatokkal, mert az a legjobb csúszda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tiszta, egyszerű babaszoba - Üveg babaágy, zöld babaszoba, bababútor

 

Mivel bútort az ajtó mellett lehetett elhelyezni, így az oldalfalának ezen kazettás megoldása, beépített világítással kiváló ötlet volt. Az ajtót kinyitva dísztárgyak tűnnek a szemünk elé egy sima szekrény oldalfal helyett.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

romantikus babaszoba - Üveg babaágy, zöld babaszoba, bababútor

 

Összességében egy romantikus kislány babaszobát sikerült kialakítani, kellemes a szemnek és a léleknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

minden részletre odafigyeltek - Üveg babaágy, zöld babaszoba, bababútor

 

Tetszik, hogy a mackókat, egereket szintén a felhasznált textilekből öltöztették föl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervező: Renata Mueller

Fotók: Carol Sábio

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

 

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
 
Share