pink, aquakék, zöld babaszoba, babaszoba ötlet, babaszoba dekorációÁltalában egy babaszoba kialakításakor elsőként a bútorokat választjuk ki és utána a hozzáillő textileket, dekorációkat. Ebben az esetben mindez fordítva történt, itt a gombhoz vásárolták a kabátot. Ez a nehezebb verzió, de sikerült egy színes, intenzív mondhatni funky stílusú babaszobát létrehozni.

 

 

 

 

 

 


pink, aquakék, zöld babaszoba, babaszoba ötlet,

 

Az első dolog amibe beleszeretett az anyuka Caden Lane babaágynemű szettje volt. Az aqua kék, pink és zöld kombinációba megálmodott pöttyös, rózsa mintás és csíkos textilek egyvelege egyből megindította a fantáziáját. Ezzel adott volt, hogy milyen alapszínek, minták fognak megjelenni a babaszoba falán és bútorzatán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pink, aquakék babaszoba

 

A zöld, pink és aquakék színek mindenütt visszaköszönnek a szobában. A falra festett fa scrapbook papírból készült színes leveleivel és 3D-s virágaival már önmagában is felhívja magára a figyelmet, de még is a bútorok a legizgalmasabb darabok. Mindegyiknek megvan a saját maga története. A babaágy például a nagyobb testvéré volt, csak anyuka egy antik fehér festékkel átkente. Az éjjeliszekrény szintén újrahasznosításból került egy baráttól a családhoz és kapott egy erős pink színt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pink, aquakék, zöld babaszoba

 

 

A könyvespolcot, a kisasztalt a székekkel eredetileg fehéren vásárolták, de kérésükre a bolt egyedivé varázsolta őket.

Anyuka kezemunkája a bekeretezett és felfüggesztett betűképek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pink, aquakék, zöld babaszoba, babaszoba ötlet, babaszoba dekoráció

 

A sok csecse-becse, családi fotók jól megférnek egymás mellett a polcon. Később valószínűleg a játékok fogják átvenni a helyüket, ahogy cseperedik a kislány. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pink, aquakék, zöld babaszoba, babaszoba dekoráció

 

A nagy kedvencem ez a tükrös komód. A szoba összes színe megtalálható rajta még sem találom giccsesnek, inkább egy bohókás színfoltja a szobának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: nurseryprojekt

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 

 
 
 
Share