Amerikában az egyik legismertebb név, ha gyerekszobákról van szó, Zoya B. A lakberendezó hölgy neve mára márkává nőtte ki magát. Megrendelői közé elsősorban a felső tízezer tartozik. A gyerekszobái témáját sokszor az amerikai történelem adja. Egy ilyen szobára esett ma a választásom is. 

 

 

 

 

 

A babaszoba témája hajós, tengeres. A központi téma, amiről a falfestések is árulkodnak Amerika felfedezése. A történelem három nevet emel ki ebben a témában Mayflower, Amerigo Vespucci, és végül, de nem utolsósorban, Christopher Columbust.

Johnny szobájának három fala került megfestésre, színeiben egy álomszerű világot idéz. Maguk a bútorok és kiegészítők mimn-mind ezt a nagyon békés és "álmodozó" hangulatot erősítik. Ez különösen a különféle lágy kék színeknek köszönhetőek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rusztikus babaágy fölött Colombus híres szavai vannak - "...and the sea will grant each man new hope, as sleep brings dreams of home..."

Mitől olyan vonzó az Óceán? Egy ígéret, ami új kalandok, feltérképezetlen szigetek felé visz? A hullámok ismeretlen világokat kötnek össze? Mérhetetlen gazdagságot, kincseket hoz, vagy az Óceán egyenlő a szabadsággal? A hely, ahol nincsenek utak, nem léteznek akadályok, ahol a férfiak szabadon keresik az útjukat sorsuk felé?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tervező gondolt már arra az időszakra is, amikor már szívesen ülünk le majd egy asztalhoz a gyerkőccel rajzolni, festeni, gyúrmázni vagy épp legot összeszerelni. A festett asztal és székek is a szoba témájához illeszkedő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meghitt sarkot alakítottak ki az anyukának a szoptatáshoz. "Kéznél van" a pelenkázó, ruhásszekrény, minden, amire éjszaka csak szükségünk lehet félálomba a baba etetéséhez és tisztába tevéséhez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kisebb-nagyobb dísztárgyak is mind a hajós léthez kötődnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szoba szemet gyönyörködtető éke a vitorlás formájú csillár. Egyedi tervezésű darab ez a kidolgozottságán is látszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden részletre odafigyeltek a szoba kialakításánál. Az apró dísztárgyaktól kezdve a bútorokon át a szőnyegig, függönyig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Zoya B.

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

 

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

Share