régies hangulatú babaszoba

Ma az amerikai kontinens déli részére látogatunk el és mutatok be egy babaszobát. Lucia Tacla Braziliában él és ott rendezte be kisfiának Artúrnak ezt a szobát. Ez egy babaszoba, ami kislányokhoz és kisfiúkhoz egyaránt illik. A szoba különlegessége, hogy Lucia saját maga festette meg a falakat és hozzá illően a kiegészítőket. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen alapossággal odafigyelt a részletekre!

 

 

babaszoba, babszoba festés, babaágy

 

A semleges színű fal szolgálja a hátteret a falfestésnek. Mintha egy régi könyv lapjai lennének. Régi, klasszikus játékok jelennek meg a felfestett idézet sorai között. A szöveg közül kiemelkedő figurák némi árnyékot kaptak, ezáltal 3D hatást keltenek. Olyan mintha minden darab fel lenne ragasztva a falra. 

 

 

 

 

 

 

festett pelenkázó komód a babaszobában

 

Ha alaposan körbenézünk a szobába, láthatjuk, hogy a bútorokon is ugyan azok a régi játék figurák jelennek meg. De nem csak az ágyvégein, vagy fogantyúként a pelenkázó komódon, hanem a kis pipere dobozokon is.

 

 

 

 

Babasarok a babaszobában

 

 

 

A festendő darabok közül a párna és az ottomán sem maradhatott ki, illetve a bordűrön is visszaköszönnek a játékok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Falfestés a babaszobában

 

Nem is gondolnánk, hogy ebben az izzó, vibráló országban egy kis európai, angolos hűvösség is megtalálható néhány négyzetméteren.

 

 

 

 

 

 

 

Festett lámpa a babaszobában.

 

Hab a tortán, hogy a lámpa sem maradhatott ki a dizájnból!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: designdazzle.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk? Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

 
 
 
 
 
Share