halloween dekoráció, kísértet város halloweenraHa tetszettek a kis Halloween papír lámpák, akkor ezt a kísértetvárost egyenesen imádni fogod, mert tökéletes kiegészítője a lámpáknak. Ezzel egységes stílust tudsz kialakítani az otthonod dekorálásában. 

 

Egyébként Én magam el tudom képzelni karácsonyi dekorációként is. A fekete házikók tetejére egy kis vattapamacs és már is készen vannak a havas háztetők. A mögé elhelyezett mécsesek is adnak neki egy hangulatot és természetesen a piros, vagy arany színű gömbök, gyertyák sem maradnának el a kandalló párkányáról vagy ép az ünnepi hangulatba öltöztetett asztalról.

 

 

halloween dekoráció, kísértet város halloweenra

Elkészítéséhez nem kell más, mint:

  • sima, vagy metál fekete kartonlapok (A metált javaslom, mert annak van egy csillogása, fénye),
  • olló,
  • filctoll,
  • ragasztó.

 

 

 

 

 

halloween dekoráció, kísértet város halloweenra

Az elkészítés menete:

  • A bejegyzés végére csatolt sablont töltsük le és nyomtassuk ki. Ha kisebb méretű várost szeretnél, akkor elegendő A4-es papírra kinyomtatni, ha nagyobbra vágysz, akkor A3-as a megfelelő méret.
  • Vágd ki a sablonokat, helyezd a kartonlapra és rajzold körbe őket. Olló, vagy sniccer segítségével vágd ki az épületeket és a neked tetsző sorrendben ragaszd össze a házikókat, hogy harmónia szerűen lehessen elhelyezni őket.

 

halloween dekoráció, kísértet város halloweenra

 

Teheted ablak vagy kandalló párkányra, asztalra. Bárhova is kerül Halloween vagy karácsony időszakában, néhány kiegészítővel különleges hangulatot varázsol a lakásba.

 

 

 

 

 

 

halloween dekoráció, kísértet város halloweenra

 

 

 

 

Fotók: Lia Griffith

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

Share