Halloween tök dekorációKi gondolná, mennyi ötletet találni Halloween tök díszítésére. Vannak, akiket Disney mesék, figurák ihletnek meg, így akadtam erre a gyönyörűségre is. Másképp nem is lehet róla nyilatkozni. Szerintetek melyik mese ihlette? Igen, a Jégvarázs!

 

Ezek a darabok nekem azért tetszenek, mert nem ijesztőek. Szívesebben kiteszek egy diszkrétebb darabot dekorációként a lakásba.

 

 

 

Strasszok halloween tök dekorációhoz

Ami szükséges az elkészítéséhez:

  • Halloween tök

Hobby boltban kapható:

  • Strasszok,
  • Swarovski kristályok
  • Ragasztó
  • Korona
  • Csillámport tartalmazó kék spray, vagy ha ilyen nincs, akkor kék akrill festék és csillámpor szükséges, amit össze lehet keverni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween tök dekoráció készítéseHa mindezeket beszereztük el is kezdhetjük a tök felcicomázását!

Száraz ronggyal töröljük jól meg a felületét. Sőt én egy kis szappanos vizzel lemostam előtte, hogy az esetleges zsírréteg lejöjjön róla, majd szárazra töröltem. Azért fontos, hogy zsírmentes legyen, hogy a festék ne "csússzon meg" rajta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween tök dekorációLegalább két rétegben fessük meg a tököt, ha úgy látod, hogy még így sem fed tökéletesen, akkor még mehet rá egy réteg, mindaddig, amíg nem lesz tökéletes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween tök dekoráció készítés

A festék száradását követően kezdjük el különböző mintázatokban felragasztani a strasszokat, kristályokat. Lehet a képen látható módon, vagy ahogy neked tetszik. Hobby ragasztót használjunk, mert az erős, így nem fognak leperegni a kövek a tökről.

A korona vázát is díszítsük strasszokkal.

Végül a koronát helyezzük a tök tetejére és rögzítsük vagy ragasztóval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: dpumpkinandaprincess.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

 
Share