Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.Ha meghallod azt, hogy pöttyös, mi ugrik be elsőre? Valami lányos, igaz? De hol van az megírva, hogy csak a lányok szobájába kerülhetnek pöttyök?

 

 

 

Milo szobájának a kiindulási alapja az volt, hogy fiús legyen, kék legyen, de még se a szokványos formában. A kékhez való ragaszkodás oka az, hogy kis alapterületű szoba. Bár ez nem látszik a fotókon, de mind ez a színösszeállításnak köszönhető, ami optikailag megnövelte a babaszobát, illetve szerencse, hogy négyzetalaku.

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.Először a kelengye lett megvásárolva, így a gombhoz kellett a kabátot készíteni. A felhasznált textilek csíkosak és pöttyösek, így egyértelmű volt, hogy ezek fognak visszaköszönni a falakon és kiegészítőkön. Így jött az ötlet, hogy a kék mellé bejött a csokibarna és a capuccino. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.A babaágy mögötti fal lett csíkos és pöttyös. Ez világossá teszi a szobát és egyfajta játékosságot ad neki. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.A csokibarna fal komorságát is meg kellett törni. Ide a jövendőbéli babaszoba lakójának került fel a neve, színes pöttyök társaságában.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.Az ablak alatti "pihenőpad" később számtalan játéknak ad majd helyet és jó lesz rajta ücsörögve, ablakra "ragadt" pofival bámulni a szomszédokat hideg téli napokon.

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.A kék falak sem maradnak csokibarna nélkül. Egy barna kagylófotel kapott itt helyet és a bekeretezett képek mögé lett festve egy barna keret.

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.Egy kecses pelenkázónak is jutott hely a pici babaszobában közvetlen a szoptatásra szánt fotel mellett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.Idehaza kevésbé "divatos" szoptatós fotelt betenni a babaszobába, pedig nagyon kényelmes tud lenni és el-el bóbiskolhatunk benne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös babaszoba. Babaszoba. Fiús babaszoba. Kék babaszoba.A netről lett letöltve a sablon mind a zsiráfhoz, mind a zebrához. A körvonalakat átrajzolva már könnyű volt anyukának a szoba színeivel kiszínezni az állatokat, majd felragasztani a falra és egy hátfal nélküli üvegkeretet adni nekik.

 

 

 

 

 

 

Fotók: pinterest

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

 

 

 

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

Share