Rózsaszín babaszobaÍme, példa arra, hogy lehet ízléses egy rózsaszín babaszoba. Nem kell, hogy minden rózsaszín legyen, ahhoz, hogy egy nőies hangulatú, jól dizájnolt babaszobát kapjunk. Tervezéssel és átgondolt ötletekkel biztos nem esünk a ló túloldalára.

 

 

 

Rózsaszín babaszobaMary Graf mikor megtudta, hogy állapotos, alig várta, hogy nekiugorhasson a babaszoba kialakításának. Természetesen várt, míg ki nem derült a baba neme, de azt követően elkezdte tervezni, megvásárolni a különleges darabokat a szobához. Mivel kislány lakozott a pocakjában, így egyértelmű volt számára, hogy egy világos, nőies oázist fog kialakítani. Olyan babaszobát akart, amiben mindketten jól érzik majd magukat. Elvégre is egy édesanya majdnem annyi időt tölt a babaszobában, mint maga a baba.

 

 

 

 

 

 

Rózsaszín babaszoba, rózsaszín bababútorAlapszínnek a rózsaszínt választotta, de azt nem szerette volna, ha a rózsaszín lenne a hangsúlyos és attól "csöpögne" a babaszoba. Ezért az oldalsó falakra egy világos kék szín került, míg a plafon kapott egy rózsaszínt, némi lilás beütéssel. A bútorok, kiegészítők és dekorációk esetében egy visszafogottabb árnyalatú rózsaszínt használt.

Több kedvenc darabja van a szobának. A legpraktikusabb a fotel, ami eredetileg a szülői hálóban volt, de a baba érkezésével átkerült a babaszobába.

 

 

Rózsaszín babaszoba, rózsaszín bababútor

Korábban a megvásárlásánál több fotelt is kipróbáltak, míg végül erre esett a választásuk. A szülést követő hónapokban jó hasznát lehet venni egy kényelmes fotelnak. Nemcsak szoptatáshoz, de később az esti mesék felolvasásához, vagy csak összebújáshoz is tökéletes.

A komód szintén egy régi darab, ami újra lett festve és dizájnolva. Ez Mary kedvenc darabja, ami nem is csoda, hisz nagyon jól sikerült az antikolása és a festése. Nagyon egyedire sikeredett és méltán éke a babaszobának. Mivel méreteiben igen robosztusos, így pelenkázónak funkcióját is betölti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen kívül még vannak kedvencek, mint az ottomán (puff), ami egy kis marokkói hangulatot csempész a babaszobába, vagy a tükör, ami előtt sok időt töltenek el kislányával, aki most fedezi fel önmagát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: pnmag.com

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Szeretnél hasonlóan szép babaszobád, de úgy érzed nem elég jó az ízlésed? Hívj és segítek megtervezni, kivitelezni! Kovács Helén +36 30 550 4766
 
 
Share