Super Mario gyerekszoba ötletekA Super Mario Bros. 1985-ben jelent meg, mint videójáték. Amikor először kértek fel egy ilyen gyerekszoba megtervezésére, azt hittem, hogy már rég nem is létezik ez a játék. Gyerekkoromban hallottam utoljára róla. Úgy tűnik új korszakát éli ez a klasszikusnak számító videojáték, aminek hatása máig is érződik és melynek azóta számos folytatása látott napvilágot. Így újra bele kellett ásnom magam Mario világába.

 

 

Super Mario gyerekszoba falfestésAki Super Marios gyerekszobáról álmodik, annak nincs nehéz dolga, mert egyszerű ötletekkel is meg lehet valósítani. Mi a legkézenfekvőbb megoldás, ha nem akarjuk a hagyományos stílusú bútorainkat lecserélni? Falfestés! Megfesthetjük, vagy festethetjük az egész szobát, vagy csak falrészletet. Ha falrészletben gondolkodunk, akkor jó ötlet, mintegy képregényesen megfesteni azt. Ehhez külső segítség sem kell az első példát látva. Itt homogén színeket használtak, semmi árnyékolás, trükk.

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba festés képregényes formábanKomolyabb kivitelezésű festést szeretnénk, akkor még mindig maradhatunk a képregényes megoldásnál. Hisz minden számunkra fontos szereplő kiemekésre kerülhet 1-1 képkockában. Azonban itt már fontosak az olyan részletek, mint árnyékok, különböző tónusok megfestése. Megjelenésében és kidolgozottságában is profibb, mint az előző falfestés.

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba festés professzionális formábanA hatást ellenben még mindig lehet fokozni, ha festésről van szó. Ha nem szeretnénk, hogy számítógépes játéknak tűnjenek a szereplők, hanem élettelibb legyen az egész, akkor mindenképp szakemberre kell bízni a festést. A képen is látni, hogy itt már komoly tudásra és technikai felszerelésre van ahhoz szükség, hogy így nézzen ki egy fal.

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba berendezve és a falai festveVégig futva a Super Marios gyerekszobákat, elmondható, hogy a falfestés mindenütt megjelenik. A piros, sárga, zöld és kék mindenütt jelen vannak. A falfestés lehetővé teszi, hogy egyszerű bútorokat használjunk. Itt a kiegészítők összeállításában is ügyeltek arra, hogy a színek harmóniában legyenek a fal színeivel. 

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba festés és 3D-s matricákEbben a szobában a hangsúly a festett hátteren van és a térben kiemelkedő 3D-s Marios figurákon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba bútorok és falfestésHinnéd, hogy ez a gyerekszoba egy 13 éves kislányé? Én egyből egy számítőgép előtt fiúra gondoltam, amikor a szoba képeit megláttam. De, NEM...
Itt falmatricákkal díszítették az egész szobát és a tárolók, polcok formája, megjelenése emlékeztet a játékra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Super Mario gyerekszoba bútor

A videojátékban megjelenő formák lettek elkészítve MDF lapból, mint polcrendszer. Ötletes megoldás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba bútor és falfestésEbben a szobában is a falak lettek matricázva, illetve Marios tárolódobozok kerültek fel a falra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba tini verzióbanÍme a modernizált Super Marios gyerek vagy inkább már tiniszoba!

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Mario gyerekszoba bútor kézzel  festett motívumokkalEz már komoly kézimunka, mind az asztalos, mind a festők révén. Szemelőtt tartották a praktikusságot is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: pinterest.com & pingalok.hu

 

Kovács Helén

gyerekszoba designer

 

Amennyiben hasonló kialakítású babaszobát, bababútort szeretnél kérj árajánlatot rá tőlünk?Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha szeretnél ilyen, vagy ennél különlegesebb falfestést, azt itt rendeld meg tőlünk: gyerekszobafestés

De, ha csak kiegészítőkkel szeretnéd feldobbni, rendelj a webáruházunkból: Kiegészítők

Share