EGYEDI GYEREKSZOBA – AMILYEN CSAK A TE GYEREKEDNEK LESZ!

  • Szeretnéd, ha a gyerekszoba igazi mesebirodalom lenne?
  • Kicsi a babaszoba és minden helyet ki akarsz használni?
  • Eleged van a silány minőségű, tucat bababútorokból és gyerekbútorokból?

Legyen igazi Meseország a gyerekszoba!

 

Szakácsné Kovács Helén vagyok, Magyarország első gyerekszoba designere, a PINGÁLÓK megálmodója és társtulajdonosa. Hiszem, hogy a gyerekszoba nem csak egy helyiség a lakásban, hanem egy különleges varázsbirodalom, amit a gyerekek fantáziája tart életben. Azt szeretném, hogy minden szülő élményekkel teli, ingergazdag környezetet teremthessen gyermeke számára, ahol öröm játszani, tanulni, aludni – élni...

A gyerekszoba berendezése nem csupán funkcionális, vagy esztétikai kérdés.

Egy egyedi gyerekszoba

kihasználja a rendelkezésre álló teret – lesz helye minden játéknak! 

  • könnyen rendben tartható – a tárolók izgalmasak, a pakolás játék 
  • fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást – a mesebeli jeleneteket látva a gyerekek messzire repülnek képzeletük szárnyain 
  • olyan kuckó, a gyermek otthonosabban, biztonságban érzi magát – könnyebben alszik el este és könnyebben kel reggel 
  • megismételhetetlen, különleges és varázslatos hely egy gyerek számára! 

A szerepjátékoknak jótékony lelki hatásai is vannak. A gyermek "kijátssza" magából az őt foglalkoztató problémát. Azt is, amit még önmaga számára sem képes megfogalmazni. Egy mesés gyerekszoba segítségével a gyerekek bármikor könnyedén beléphetnek a szerepjátékok, a fantázia birodalmába, sőt, meghívhatják szüleiket, barátaikat is.

 

HOGYAN TESSZÜK EGYEDIVÉ A GYEREKSZOBÁT ÉS OTTHONODAT?

 

  • Design Falfestés (babaszoba festés, gyerekszoba festés, mesefal, falfestés, mesefestés néven is ismerheted)

A hagyományos, mesefigurás dekorációnál sokkal izgalmasabb festés, mely megjelenhet egy kis falfelületen, vagy átalakíthatja az egész szobát. A mesefestés segítségével kislányod igazi királylánnyá válhat, akire hercegnő-barátnői mosolyognak a falról, kisfiad beállhat a kapuba a mindent eldöntő futball-mérkőzésen, meghívhatjuk a gyerekszobába Hófehérkét, Micimackót, vagy Bogyót és Babócát. Megidézhetünk egy konkrét mesét, vagy csak egy hangulatot – lehet dzsungeles, kalózos, cirkuszos vagy kempinges a gyerekszoba.

A design falfestést kérheted felnőttesebb kiadásban, a lakás egyéb pontjaira is; új arculatot kaphat a konyha, wellness-hangulatot a fürdőszoba, de nappalidat is egy kis külön világgá alakítjuk, ha neked úgy tetszik. Vagy egyszerűen csak ablakot nyitunk a világra és felfestjük a faladra Bali homokos tengerpartját, Provence lankáit, vagy egy városka izgalmas utcáit.

Kattints ide és tudj meg többet a Design Falfestésről!

 

  • Egyedi gyerekbútor  és bababútor tervezés, gyártás 

Ha szűkös a gyerekszoba, vagy szokatlan az elrendezése (pl. tetőtéri szoba esetén), akkor alaposan át kell gondolnod, hogyan használd ki a teret; a gyerekszobába több funkciót kell okosan elhelyezned. A bútorboltok konfekciókínálata ritkán felel meg erre a célra, ráadásul azokat a bútorokat 1-2 évre tervezik, miközben gyermeked legalább 18 évig fog a gyerekszobában lakni.

Ebben az esetben egyedi gyerekbútorra van szükséged!

És akkor is egyedi gyerekszoba bútort keresel, ha a szoba teljesen szabályos, de te mégis valami szabálytalanra vágysz. Valami olyanra, ami másnak nincs. Valami olyanra, amit kifejezetten a te gyermekednek készítettünk.

Az egyedi gyerekbútorok és bababútorok teljesen átalakítják a gyerekszobát; az ágy lehet versenyautó, az íróasztal a kincses térkép, a ruhásszekrény bejárat a hercegnő kastélyába, a galéria a Százholdas Pagony nagy Tölgyfája, Bagoly lakhelye… Egy kis kreativitás, egy kis fantázia és a te gyermeked szobája lehet a világ legklasszabb gyerekszobája!

Kattints ide és tudj meg többet az egyedi gyerekbútorokról!

 

  • Sorozat gyártású bababútor, gyerekbútor

Olyan bababútorokat és gyerekszoba bútorokat keresel, amik évekig elkísérhetik gyermekedet? Nem akarod pár évente lecserélni az összes bútort?

Sorozatgyártású bababútoraink és gyerekbútoraink tartós anyagokból készülnek, dekoratívak és egy egész gyerekkoron át kitartanak. ULI, BOHÉMIA és KARIBI elnevezésű bútorcsaládjaink tartósak, időtállóak és a variációs lehetőségeknek köszönhetően együtt „nőnek” a gyermekeddel. A könnyen variálható, 3 dimenziós dekorációt egy mozdulattal lecserélheted, így ahogy nő gyermeked, könnyen lehet a kastélyos szobából baglyos, zenés vagy focis. A 3D-s dekorációk kínálatát folyamatosan bővítjük.

Kattints ide és válogass a sorozatgyártású bababútorok és gyerekbútorok között! WEBSHOP 

 
 
 
Share